'

Καταχώρηση στο Music Schools

Το Music Schools είναι ο πιο άμεσος τρόπος για έναν σπουδαστή μουσικής, να εντοπίσει ωδεία που:

α) διδάσκουν το εκπαιδευτικό αντικείμενο που αναζητεί
β) βρίσκονται κοντά στην περιοχή του

Κάθε ωδείο, έπειτα από επικοινωνία, καταχωρείται σε πολλαπλές κατηγορίες. Οι κατηγορίες που έχει το Music Schools είναι δεκάδες και περιλαμβάνουν από μαθήματα που διδάσκονται συνήθως σε κάθε ωδείο (πχ πιάνο, κιθάρα) μέχρι εξειδικευμένα (πχ αντίστιξη, προετοιμασία για μουσικά γυμνάσια, σύνθεση)

Παράλληλα, το ωδείο καταχωρείται σε μία περιοχή, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Για παράδειγμα, ένα ωδείο στη Νέα Σμύρνη θα το εντοπίζουν τόσο όσοι ψάχνουν στην περιοχή Νέα Σμύρνη, όσο και όσοι ψάχνουν στην περιοχή “Αθήνα”.

Λόγω της στενής σχέσης του Music Schools με κάθε καταχωρημένο ωδείο, ο μαθητής βρίσκει εύκολα τα ωδεία που τον καλύπτουν και εν συνεχεία έρχεται σε επαφή μαζί τους, με τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Η καταχώρηση είναι δωρεάν για κάθε ωδείο και περιλαμβάνει:

– τηλέφωνα
– φόρμα επικοινωνίας
– διεύθυνση
– προβολή στο Χάρτη
– καταχώρηση σε κατηγορίες

 

PREMIUM

Για ωδεία που επιθυμούν πιο έντονη προβολή και αλληλεπίδραση με το κοινό του Music Schools, προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες:

δημοσίευση 2 ανακοινώσεων κάθε μήνα, στην ενότητα Τα Νέα των Ωδείων και δημιουργία αντίστοιχου post στη σελίδα του Music Schools στο Facebook. Οι ανακοινώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, προσφορές, έναρξη εγγραφών, δημιουργία νέων τμημάτων κ.α.
– Δημιουργία φωτογραφικού άλμπουμ μέσα στη σελίδα σας
– Καταχώρηση ιστοσελίδας
– Εμφάνιση φωτογραφίας και διακριτικού “PREMIUM”, στην καταχώρησή σας
– Εμφάνιση μεγάλης φωτογραφίας

Το κόστος για την καταχώρηση στην PREMIUM κατηγορία είναι στα 120 ευρώ / έτος.